Ha görögországi nyaralást tervez és keresi a megfelelő szállást Görögországban, akkor nézzen körül nálunk: oldalainkon különböző görögországi szállás ajánlatok között válogathat, az apartmantól a luxuskategóriás szállodáig, de ellátás nélküli apartmanokat, s az ultra all-inclusive ellátást biztosító hoteleket is megtalálja görögországi szállás ajánlataink között. Görög szállásaink többsége közvetlenül a görög tengerparton helyezkedik el, így biztosítva a lehető legkényelmesebb pihenést vendégeink számára.

A szállás típusától függően egészségmegőrző, wellness-, thalasso-centrumok állnak vendégeink rendelkezésére sokoldalú szórakozási lehetőségekkel. Fedezze fel Görögország csodáit segítségünkkel!

 

Rodosz

Rodoszt a nap és a fény szigetének is nevezik, mert alig van olyan nap, amikor nincs napsütés. Rodosz szubtrópusi éghajlatával és évi több mint 300 napsütötte napjával garantált a szép lebarnulás a nyaralás alatt. A sziget neve a néphagyomány szerint a rhodon -rózsa- névből ered. A rózsák és a pillangók szigetén szinte megelevenedik a történelem: amikor az óvárosban sétálunk, a középkorban érezhetjük magunkat. Rodosz sziget természeti szépsége, az emlékművek és a hozzájuk tartozó történelem, a meleg vendégszeretet elbűvölik a turistákat.

Rodosz szállás ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

rodosz

Korfu

Korfu a Jón-szigetek legészakibb tagja. Kerkyra, ahogy a helyiek nevezik, a fotózás, a természetjárás szerelmeseinek szigete. Korfu északi csücske, Agiosz Sztefanosz 2,5-km-re fekszik az albán partoktól. Korfut borító dús örökzöld növényzet miatt smaragd szigetnek is nevezik. Csodálatos mediterrán citrusligetek, lenyűgöző panoráma tárul elénk Korfun.

Korfu szállás ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

görögország nyaralás korfu nyaralás

Nei Pori

Az Olümposz-hegy lábánál, Thesszalonikitől kb. 100 km-re található üdülőfalu. Gyermekes családoknak ideális, hiszen itt a tenger viszonylag lassan mélyül. A helyszínen sok fakultatív programra lehet jelentkezni, többek között: a Meteorák megtekintése, Szkiathosz szigetre kirándulás, Olümposz-hegy megtekintése.

Nei Pori szállás ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide

Nei Pori

Kréta

Kréta hosszú, homokos partjával, kristálytiszta tengerével Kréta egy ideális pihenőhely. 4000 éves történelmi múlttal és emlékekkel, civilizációval büszkélkedhet: az első európai civilizáció, a mínoszi kultúra bölcsője. A híres festő, Domeniko Theotokopulosz (El Greco) is Krétán született. A monda szerint Zeusz Kréta szigetén látta meg a napvilágot.

További nyaralás ötletek

Ayia Napa nyaralás

hatsokapu.hu Utazás