A “Russian Lips” eljárást végző klinikák számos helyen megtalálhatók Budapesten. A kezelést általában plasztikai sebészek vagy esztétikai orvosok végeznek. A legjobb, ha olyan klinikát választ, ahol tapasztalt és magasan képzett orvosok dolgoznak, és ahol az eszközök és anyagok magas minőségűek és biztonságosak.

A klinikák általában online is elérhetők, és részletes információkat kínálnak a Russian Lips eljárásról, az árakról, a kezelés előtti és utáni teendőkről, és az egyéb fontos információkról. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú hyaluronsavat használnak, milyen mennyiségben használják, és mennyi időt vesz igénybe a kezelés.

Fontos, hogy alaposan tájékozódjon a kezelésről és a klinikákról, mielőtt elvégezteti a kezelést, és konzultáljon az orvosával, hogy megtudja, melyik eljárás és milyen mennyiségű hyaluronsav lesz az Ön számára a legmegfelelőbb. A klinikák tapasztalt orvosai szívesen adnak tanácsot és segítenek kiválasztani a megfelelő kezelést az Ön igényeihez és céljaihoz igazítva.

Ajakfeltöltés fajtái

Az ajakfeltöltés főbb típusai a következők

  1. Hyaluronsav alapú ajakfeltöltés: A hyaluronsav egy olyan anyag, amely természetesen megtalálható az emberi testben és a bőrben is. Az ajakfeltöltés során a hyaluronsavat injektálják az ajkakba, hogy azok puhábbak és teltebbek legyenek. Ez a leggyakoribb ajakfeltöltési eljárás.
  2. Fatranszferes ajakfeltöltés: Ez az eljárás a páciens testéből vett zsírát használja az ajkak feltöltésére. A zsírt egy másik területről veszik, és aztán finomítják, majd injektálják az ajkakba.
  3. Kollagén alapú ajakfeltöltés: A kollagén egy másik olyan anyag, amely természetesen megtalálható az emberi testben, és ami segíti az ajkak feszességét. Az ajakfeltöltés során kollagént injektálnak az ajkakba, hogy javítsák azok megjelenését.
  4. Poli-L-milksav alapú ajakfeltöltés: Ez az eljárás a poli-L-milksavat használja, amely egy polimer anyag, amely a bőrbe injektálva segít a hidratálásban és a puhább megjelenésben. Az anyag lassan bomlik le, így az eredmény hosszabb ideig tart.

Az ajakfeltöltés típusát a kezelőorvos határozza meg a páciens igényeinek és az ajkak állapotának figyelembevételével. Fontos, hogy bármilyen ajakfeltöltés előtt alaposan tájékozódjon a lehetőségekről, és konzultáljon orvosával, hogy a legjobb eredményt érje el.

hatsokapu.hu Szépség